Over Telasoft

Actief sinds 2003 levert Telasoft vanuit de Noordoostpolder online software producten. Wij zijn een praktijkgerichte organisatie die met veel plezier en enthousiasme online software producten levert.

Hierbij vinden wij het belangrijk dat de door ons geleverde producten en diensten kwalitatief van een hoog niveau zijn en onze klantenservice deskundig, proactief en behulpzaam is. Dit zorgt voor tevreden klanten en maakt het mogelijk om langdurige en duurzame samenwerkingsverbanden aan te gaan. Wij ondersteunen een gevarieerd bestand aan opdrachtgevers, van midden- en kleinbedrijf tot en met onderwijsorganisaties en zorginstellingen.

Techniek

Telasoft maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van software ontwikkeling, hierbij ondersteund door technisch hoogwaardige software en partners. Zo maken wij onder andere gebruik van de nieuwste versies van Microsoft ASP.NET, Visual Studio, Navicat, en Adobe producten als Illustrator en Photoshop. Voor goed presterende en betrouwbare componenten bevat onze bibliotheek de producten van Telerik, Devart, Developer Express en Aspose. Qua databases hebben wij expertise opgebouwd in vooral Microsoft SQL Server, MySQL/MariaDB en PostgreSQL. Daarnaast gebruiken wij moderne ontwikkeltechnieken als OOP, gecombineerd met een mix van ontwikkelmethodes als Agile en Test-driven software development.

Vacatures

Lijkt ons bedrijf u een interessante organisatie om voor te werken? Neem dan een kijkje op onze vacature pagina.