Software ontwikkeling

Telasoft is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webbased software producten en maatwerk. Het voordeel van webapplicaties is dat deze online beschikbaar zijn en het dus niet nodig is om op de eigen PC software en updates te installeren. Hierbij worden systeembeheerders ontlast en kunnen ICT kosten voor uw organisatie omlaag gebracht worden. Ook verbeterd dit de veiligheid van uw gegevens, want de software wordt geplaatst op servers in gespecialiseerde datacenters, waar veel aandacht uitgaat naar beschikbaarheid, beveiliging en back-up.

Door onze uitgebreide ervaring en expertise in het programmeren van webbased software weten wij precies wat vereist is voor het ontwikkelen dergelijke applicaties, met de nadruk op betrouwbaarheid, gebruikersvriendelijkheid en snelheid.

De nadruk ligt bij ons op het leveren van organisatieondersteunende softwareoplossingen voor midden- en kleinbedrijf, (semi-)overheid en non-profit organisaties. Hierbij kan gedacht worden aan onder andere content management software (CMS), klant beheer systemen (CRM), informatiesystemen, management ondersteunende rapportagetools en documentbeheer systemen. U kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen van maatwerk software welke specifiek is gericht op uw organisatie en situatie. Daarnaast leveren wij voor een aantal sectoren zelf ontwikkelde standaard software producten.

Voor het ontwikkelen van software maken wij gebruik van een moderne en professionele ontwikkelomgeving, zodat u verzekert bent van tijdige levering en betrouwbare applicaties. Heeft u behoefte aan meer informatie, neem dan contact met ons op.