Website ontwerp en beheer

Een mooie en professionele website is bij uitstek het visitekaartje voor veel organisaties. Met ons uitgebreide netwerk aan grafisch specialisten dragen wij er zorg voor dat uw website aansprekend en representatief is.

Naast een aantrekkelijke grafische schil, is ook het beheer van uw website een belangrijk aandachtspunt. Het toevoegen en bewerken van menu's, teksten en afbeeldingen kan met behulp van zogenaamde Content Management Systemen (CMS). Hiervoor heeft Telasoft twee software oplossingen beschikbaar:
  • Telasoft CMS Basic: een uiterst gebruikersvriendelijk systeem voor een beperkt budget, gericht op kleinschalige websites, waarmee u gemakkelijk uw website kunt bewerken zonder dat u uitgebreide training nodig hebt. U kunt via de demonstratie versie een kijkje nemen hoe dit systeem werkt.
  • Telasoft CMS Professional: een zeer uitgebreid systeem gericht op grotere organisaties, waarmee onder andere website inhoud op meerdere niveaus binnen de organisatie gecontroleerd kan worden. Ook is het met dit systeem mogelijk om blogs, formulieren en enquetes te integreren in de website. Bekijk het CMS datasheet voor een uitgebreid overzicht van de functionaliteiten.
Een ander belangrijk aspect om uw organisatie zichtbaar te maken op het internet is het vindbaar zijn in zoekmachines als Google en Bing. Met behulp van moderne technieken op het gebied van Search Engine Optimalization (SEO), sociale media en zoekmachine marketing kunnen wij u van dienst zijn, zodat uw website beter gevonden kan worden door uw klanten en andere belanghebbenden.